Rakennusmies

Lahti,Päijät-Häme

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 26.7.2020

Avoimet paikat: 1

Haemme asiakasyrityksellemme

Rakennusmiestä

Oletko oma-aloitteinen, etkä pelkää ottaa hommaa kuin hommaa haltuusi? Etsimme työntekijää, jolla on jo hyvää kokemusta rakennusalan työtehtävistä sekä alan koulutus. Työnkuvana on olla työmaan niin sanottu yleismies, joka pystyy työskentelemään monipuolisesti erilaisissa rakennustehtävissä.

Vaatimuksena työturvallisuuskortti. 

Ammattitaitoiselle ja hyvälle tekijälle on töitä tarjolla jopa vuoteen 2022 asti. Palkkaus sovitaan tapauskohtaisesti, työssä noudatetaan talonrakennusalan työehtosopimusta.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan hakemuksen tulemaan samantien!

Lisätietoja tehtävästä:

sami.ikavalko@lisapalvelu.net

044 716 0060

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.