Siivooja

Lahti,Päijät-Häme

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 12.7.2020

Avoimet paikat: 2

Haemme

Siivoojia

ylläpitosiivoukseen elintarviketehtaalle. Toivomme aikaisempaa kokemusta siivoojan työstä, sekä kykyä oppia nopeasti ja noudattaa annettuja ohjeita. Työaika on ma-pe klo 7-15. Palkkaus Kiinteistöpalvelualan tes. 

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää elokuuhun asti. Jatko tämän jälkeen mahdollinen. 

Jos koet olevasi sopiva henkilö työhön, laita hakemus oheisen linkin kautta tai sähköpostiin anni.vellonen@lisapalvelu.net

Lisätietoja:

Anni Vellonen

044 427 2325

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.