Huoltoasentaja

Kouvola,Kymenlaakso

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 9.8.2020

Avoimet paikat: 1

Haemme asiakkaallemme Kouvolaan Huoltoasentajaa

Töitä tehdään pääsääntöisesti Kouvolan alueella teollisuudessa ja kunnossapitokohteissa. Myöskään ajoittaiset pajatyöt eivät ole poissuljettuja. 

Hakijalla katsotaan eduksi työkokemus IV-alan töistä, mutta motivoitunut ja rehti asenne on tärkeimmät työllistymisen kannalta.

Työnhakijalla tulee olla voimassaoleva työturvallisuus- ja ajokortti. Tarvittaessa kouluttautuminen/kortin uusiminen onnistuu kauttamme.

Koeajasta sovitaan erikseen ja se suoritetaan vuokratyöntekijänä Lisäpalvelun kautta, tämän jälkeen tapahtuu mahdollinen siirtymä asiakkaan omille kirjoille vakituiseen työsuhteeseen.

Jätä hakemus pian, aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

--

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.