Täysperävaununkuljettaja

Kouvola,Kymenlaakso

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 16.8.2020

Avoimet paikat: 2

Etsimme oma-aloitteista itsenäiseen työskentelyyn kykenevää täysperävaununkuljettajaa asiakasyrityksellemme Kouvolaan.

Kokemusta kuljetustehtävistä ja kuormausnosturin (esim. hiab) käytöstä vaaditaan. Työtä on luvassa osaajalle pitkäaikaisesti ja mahdollisuus vakinaistua asiakkaan kirjoille.

Tehtävään vaaditaan:

- CE-Kortti

- Digikortti

- Kuljettajan ammattipätevyys 

Palkkaus: AKT TES

Mikäli kiinnostuit paikasta, laita hakemus pikimmiten. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

---

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.