Job description

Kokki Ylläkselle kesäksi, Rouhe ravintolat

Työsuhteen muoto: Vakituinen

Haku päättyy: 11.06.2023

Avoimet paikat: 1

Kokki Ylläkselle, Rouhe Ravintolat

Kiinnostaako työt sekä huikeat harrastusmahdollisuudet tunturissa? Meillä voisi olla ratkaisu just sulle. Jatka lukemista, niin kerromme lisää!

Ylläksellä Rouhe ravintolat Oy:n kaksi ravintolaa kaipaavat ammattilaisia! Alla molempien ravintoloiden esittelyt.

Ravintola Rouhe:

Ravintola Rouhe on marraskuussa 2013 perustettu ravintola Ylläkselle, Äkäslompolon kylään.
Tarjoamme ihania makuelämyksiä ja kokonaisvaltaisia kokemuksia.
Valikoimassa on pääosin kotimaisia raaka-aineita sekä moderneja ulkomaan herkkuja.

Kyseessä on laadukas koko perheen ravintola jossa tarjolla on maistuvaa a`la cartea sekä myös suussa sulavia pizzoja. Lapin puhtaat raaka-aineet kohtaavat tässä ravintolassa hienosti muiden maiden tyylit ja maut. Ravintolassa lähes kaikki valmistetaan itse alusta alkaen. Ja sen kyllä maistaa. Myös perheen pienimmät on huomioitu tässä ravintolassa. Palvelu on ammattimaista ja rentoa.

Työ sisältää monipuolisesti ala carte keittiön työt. Työvuorot ovat ilta painotteisia.

Ravintola Poro:

Ylläs-tunturin juurella, Äkäslompolon kylässä, uusittu Ravintola Poro toivottaa kulinaristit tervetulleeksi makumatkalle aitojen lappilaisten makujen maailmaan. Keittiömme luomukset rakentuvat luonnollisesti poronlihan ympärille, mutta Á la Carte -listaltamme löydät myös muut ainutlaatuisen pohjoisen luonnon antimet. Unohtumattomat maut, huolella valikoidut viinit ja tunnelmallinen miljöö, mitä muuta voisit ravintolaillalta toivoa?

Kyseessä on korkea laatuinen ravintola. Lapin puhtaat raaka-aineet saavat tässä ravintolassa ansaitsemansa arvostuksen. Ravintolassa lähes kaikki valmistetaan itse alusta alkaen. Palvelu on ensiluokkaista mutta kuitenkin Lappilaiseen tyyliin rennon letkeää.

Työ sisältää monipuoliset keittiön työt. Työvuorot ovat ilta painotteisia. 

Etsimme nyt ammattilaista huippu tiimiin Ylläkselle!

Vaatimuksena hakijalta on alan koulutus sekä jo muutaman vuoden kokemus a`la carte ruoan valmistuksesta. Aitoa halua loihtia ihania makuelämyksiä niin Suomalaisille kuin ulkomaalaisille matkailijoille. Mutta kuitenkin oikea asenne ratkaisee kuten tiedämme.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä loistavassa ympäristössä. Yksityisomisteisessa ravintolassa jossa myös omistajat itse ovat osa hienoa tiimiä sekä ovat siinä alansa ammattilaisia. Näin ollen uusien juttujen oppiminen on kaikille taattu. Pohjoisen laadukkaat raaka-aineet ovat tietysti käytössä, joista on ilo tehdä maistuvaa ruokaa.

Sopimuspalkka osaamisesi mukaan. Myös majoitus järjestyy erittäin läheltä työpaikkaa ja vielä huokeaan hintaan. 

Aloitus kesäkuussa.

Valittu henkilö työllistyy Lisäpalvelu Pohjois-Suomi Oy:n kautta ja tarjoamme myös Lisäpalvelun tuen ja turvan koko matkasi ajan. Huolehdimme että kaikki menee kuten on sovittu ja että viihdyt kohteessa. Käymme sinua välillä tervehtimässä ihan paikan päällä. Sinä voit siis keskittyä itse työntekoon ja Lapin luonnosta nauttimiseen. 

Mitä odotamme sinulta? 

 Mitä me tarjoamme sinulle?

Tässä vielä muutama syy, miksi sinun kannattaa valita Lisäpalvelu:

  1. Meillä saat työnhakijana ja -tekijänä aidosti henkilökohtaista palvelua. Kun työllistyt kauttamme, saat meiltä yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.
  2. Ravintola-alan asiakaskuntamme on monipuolinen. Siksi pystymme tarjoamaan laajan kattauksen eri tuntureissa ja erilaisia työtehtäviä, joista löytyy jokaiselle jotakin.
  3. Pidämme kiinni sovituista asioista ja teemme sen, mitä lupaamme. Sinä voit keskittyä työntekoon, koska me hoidamme puolestasi ylimääräisen byrokratian.

 

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemus tulemaan!

Haethan vain hakuilmoituksen kautta ja liitä myös cv:si hakemukseen.

Lisätietoja: ilari.kesti@lisapalvelu.net tai 0401966174

 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.


Could not find a job you like? Fill out an open application and we will try to find the right job for you. Submit an open application