Job description

Prosessipuhdistustyöntekijä/kuljettaja (Haku päättynyt)

Työsuhteen muoto: Vakituinen

Haku päättyy: 17.10.2022

Avoimet paikat: 2

PROSESSIPUHDISTUSTYÖNTEKIJÄ TAI SELLAISEKSI HALUAVA!

Oletko kiinnostunut tekemään prosessipuhdistustyöntekijän töitä ja suurtehoimurointia!

Saatat olla etsimämme henkilö! Kokemusta siis ei tarvita, riittävä asenne riittää. Työpaikka sijaitsee Paraisilla. Suomen kielen taito on oltava hyvä. 

Työskentelet joko kuljettajana (C-kortti ja ammattipätevyys oltava) tai apumiehenä ( ei vaatimuksia). Työ tehdään pääsääntöisesti yhdessä vuorossa, mutta sesonkien aikaan kahdessa- tai kolmessa vuorossa. Tunteja sesonkien aikaan tehdään paljon. Työssä on kiinteistöpalvelualan tes käytössä. Esimerkiksi kokemus rakennustyömailla työskentelystä on plussaa. 


Haethan paikkaa mahdollisimman pian, valinta tehdään jo hakuaikana sopivan henkilön löydyttyä.

Mikko Rautee

mikko.rautee@lisapalvelu.net

044-4272333

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.


Could not find a job you like? Fill out an open application and we will try to find the right job for you. Submit an open application