Job description

RATATYÖNTEKIJÖITÄ

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 01.10.2023

Avoimet paikat: 20

Haemme nyt

RATATYÖNTEKIJÖITÄ

Erilaisiin ratatyötehtäviin; töitä löytyy monipuolisesti kokeneille konkareille sekä apumiehille. Odotamme hakijalta oma-aloitteisuutta sekä reilua asennetta, hyvää fyysistä kuntoa, valmiutta työskennellä erilaisissa sääolosuhteissa, ja erityisesti motivaatiota työskennellä rautaisessa ammatissa!

Arvostamme valmiutta työskennellä vuorotyössä; tarvittaessa pidempiäkin päiviä sekä mahdollisesti viikonloppuja - reissutöitä unohtamatta.

Työn liikkuvuuden kannalta ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus on plussaa, mutta näiden puuttuminen ei ole kuitenkaan este.

Myös voimassa olevasta työturva- ja rataturvakortista, tai RTV-pätevyydestä on etua, mutta koulutamme valituille henkilöille kortit tarvittaessa.

Työt lähtevät liikkeelle keikkaluontoisesti huhti-toukokuussa, mutta hyvillä tekijöillä on mahdollisuus lunastaa ja vakiinnuttaa paikkansa vaikka heti. 

-Tarjoamme reilun palkan osaamisen ja kykyjen perusteella.

-Laadukkaat, uudet ja henkilökohtaiset työvarusteet. 

-Mahdollisuudet jatkokoulutuksiin.

Järjestämme haastattelutilaisuuksia talven aikana Jyväskylässä, Kuopiossa ja Joensuussa!

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laita rohkeasti hakemus tulemaan, tai soita Markulle p. 050 4683803.

markku.puumalainen@lisapalvelu.net

www.lisapalvelu.net

Löydät meidät myös instagramista: lisapalvelukeskisuomi

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu koko Suomen alueella toimiva suomalaisten yrittäjien omistama henkilöstöpalveluyritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista.

Työllistämme vuosittain yli 3000 työntekijää.


Could not find a job you like? Fill out an open application and we will try to find the right job for you. Submit an open application