Job description

C-kortillinen maanrakennustyöntekijä

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 18.06.2023

Avoimet paikat: 1

Kiinnostaako joustava työ rakennusalalla? Oletko työuraasi aloitteleva tekijä vai kenties jo kokeneempi rakennusalan ammattilainen? Lisäpalvelulta löytyy vaihtelevia hommia monentasoisille osaajille. Jatka lukemista, niin kerromme lisää!

 

Etsimme nyt C-kortillista maanrakennustyöntekijää tulevaan sesonkiin.

 

Millainen työ on kyseessä?

 

Tässä työssä pääset työskentelemään sekä kuorma-autonkuljettajana, että tekemään avustavia maanrakentamiseen liittyviä töitä.  Yrityksen toiminnot keskittyvät sähkö- ja tiedonsiirtoverkkojen maanrakennustöiden ympärille ja työtä tehdään Helsingin alueella.

Päiväsi tulevat kulumaan esimerkiksi näiden tehtävien parissa:

✅ajot kuorma-autolla (noin 1-2 tuntia työpäivän aikana). lähtöasema Kivikossa

kaivinkoneen perämiehen työ

✅lapiointi

✅putkien purku, kanto- ja asennustyöt

✅muoviaitojen pystytys

 Myös osaamisesi ja kiinnostuksen kohteesi vaikuttavat siihen, mitä kaikkea pääset tekemään.

Teet hommia osana omaa tiimiä, johon kuuluu ammattilaisia maanrakennustyöntekijöitä ja saat työhön tarvittavan perehdytyksen.

 

Mitä odotamme sinulta?

 

Pärjäät tehtävässä mainiosti, jos sinulla on:

⚒️ Halu tehdä fyysistä töitä ja erittäin hyvä fyysinen kunto

⚒️ C-ajokortti ja voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys

⚒️ Sujuva suomen kielen taito

⚒️ Hyvää asennetta työntekoon

 

Plussaa on (mutta ei välttämätöntä!), jos sinulla on lisäksi:

➕ Voimassa oleva työturvallisuuskortti

➕ Auto käytettävissä

 

Mitä me tarjoamme sinulle?

✅Reilun palkkauksen, joka on aina vähintään alan työehtosopimuksen mukainen. Tässä työssä tuntipalkkasi tulee olemaan 14-16 euron välillä (neuvotellaan tarkemmin osaamisen ja kokemuksen mukaan).

✅Työkalut ja muut työssä tarvittavat  varusteet.

✅Apua ja tukea työssä tarvittavien korttien ja koulutusten hankkimiseen.

✅Luotettavan työpaikan, jossa kaikki työsuhteeseen liittyvät asiat hoituvat oppikirjan mukaan.

 

Tässä vielä muutama syy, miksi sinun kannattaa valita Lisäpalvelu:

1️⃣Meillä saat työnhakijana ja -tekijänä aidosti henkilökohtaista palvelua. Tapaat meidät kasvotusten jo työnhakuvaiheessa. Kun työllistyt kauttamme, saat meiltä nimetyn yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.

2️⃣Rakennusalan asiakaskuntamme on todella monipuolinen. Siksi pystymme tarjoamaan laajan kattauksen erilaisia tehtäviä, joista löytyy jokaiselle jotakin.

3️⃣Ison asiakaskuntamme ansiosta töitä on tarjolla jatkuvasti, ja yhden työkeikan päättyessä voitkin osaamisesi mukaan työllistyä pian seuraavalle työmaalle.

4️⃣Pidämme kiinni sovituista asioista ja teemme sen, mitä lupaamme. Sinä voit keskittyä työntekoon, koska me hoidamme puolestasi ylimääräisen byrokratian.

 

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

 

Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemus tulemaan mahdollisimman pian klikkaamalla "hae paikkaa". Voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksen CV:n kera sähköpostilla: rekry.helsinki@lisapalvelu.net 

Jäikö sinulle kysyttävää? Voit laittaa kysymyksiä sähköpostiimme rekry.helsinki@lisapalvelu.net

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

 

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.


Could not find a job you like? Fill out an open application and we will try to find the right job for you. Submit an open application