Job description

Rakennusapulainen logistiikkaan Vantaalle

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 31.10.2023

Avoimet paikat: 5

Etsimme nyt asiakkaamme rakennustyömaalle Vantaalle (sekä muihinkin kohteisiin) logistiikka- ja työmaapalveluille

Rakennusapulaisia rakennuslogistiikkaan sekä avustaviin rakennustöihin. 

Logistiikka työtehtävät ovat monipuolisia ja roolisi vastuullinen. Roolisi muokkautuu osaamisesi mukaisesti. 

Päiväsi tulevat kulumaan esimerkiksi näiden tehtävien parissa:

Työtehtäväsi luonnollisesti muuttuvat rakennusprojektin ja työmaan edetessä. Myös osaamisesi ja kiinnostuksen kohteesi vaikuttavat siihen, mitä kaikkea pääset tekemään. Työ on fyysistä ajoittain, joten hyvä kunto auttaa pärjäämään tehtävissä. 

Teet hommia osana tiimiä, johon kuuluu ammattilaisia rakennustyöntekijöistä rakennussiivoojiin. Vaikka ympärillä on iso tiimi, työsi on itsenäistä, eli tarvitset oma-aloitteista työotetta ja ongelmanratkaisukykyä.

Mitä odotamme sinulta?

Pärjäät tehtävässä mainiosti, jos sinulla on:

 Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemus tulemaan mahdollisimman pian! Voit myös lähettää meille valmiin CV:n sähköpostilla rekry.helsinki@lisapalvelu.net 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).


Could not find a job you like? Fill out an open application and we will try to find the right job for you. Submit an open application