Kuvaus työpaikasta

Kirvesmies - alakattomies Hakaniemeen

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy:

Avoimet paikat: 2

Etsimme motivoitunutta ja kokenutta alakattomiestä liittymään joukkoomme. Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan ja tuomaan oman panoksesi rakennusalalle?

Työmaa sijaitsee Helsingin Hakaniemessä hyvien yhteyksien päässä.

Millainen työ on kyseessä?

Alakattomiehenä työtehtäväsi ovat monipuolisia ja roolisi vastuullinen. Työsi alkaa työmaan piirustuksiin tutustumisesta. Niiden pohjalta teet ensin tarvittavat mittaukset, sitten työstät ja leikkaat rakennusmateriaalit ja lopulta ryhdyt toteutusvaiheeseen eli itse rakennustyöhön.

Työtehtäväsi luonnollisesti muuttuvat rakennusprojektin ja työmaan edetessä. Myös osaamisesi ja kiinnostuksen kohteesi vaikuttavat siihen, mitä kaikkea pääset tekemään.

Teet hommia osana tiimiä, johon kuuluu ammattilaisia rakennusaputyöntekijöistä rakennussiivoojiin. Vaikka ympärillä on iso tiimi, työsi on itsenäistä, eli tarvitset oma-aloitteista työotetta ja ongelmanratkaisukykyä. Hyvä ja motivoitunut asenne ratkaisee työn jatkuvuuden.

Edellytykset:

Työ alkaa maaliskuussa 2024. Palkkaus Rakennusalan TES-mukaan.

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemus tulemaan mahdollisimman pian!

Jätä hakemuksesi linkistä tai heitä vapaamuotoinen hakemus CV:n kera sähköpostitse: rekry.helsinki@lisapalvelu.net. Aloitamme haastattelut heti soveltuvien hakijoiden kanssa. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Jäikö sinulle kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella arkisin: Aleksandra Misiorowska, puh. nro: 044 962 5420.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HELA).

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus