Kuvaus työpaikasta

Asentajia (reissutyö)

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy:

Avoimet paikat: 4

Haemme asiakkaallemme ASENTAJIA.

Tehtävänäsi ovat erilaiset rakennustyötä tukevat tehtävät, esim. väliaikaisten aitojen rakentaminen/pystytys, väliseinien tekeminen, yms.

Voit olla asennustyössä niin sanotusti aloittelevampi tekijä ja toimia kokeneemman asentajan työparina. Vastaavasti voit myös olla työkokemusta jo pidemmältäkin ajalta kerännyt asentaja, joka pystyy omatoimiseen työhön.

Työt ovat pääsääntöisesti reissutöitä ja työpäivät ovat yleensä pitkiä. Varsinainen sesonki alkaa alku keväästä, mutta jo ennen sitä on mahdollista päästä hommiin.

Eduksi katsotaan:

- Kaikenlainen työkokemus asennustöistä, rakennusalan töistä sekä ylipäänsä töistä, joissa käytetään työkaluja.

- Valmius tehdä perustason hitsaustöitä. Tämä ei missään nimessä ole välttämätöntä, mutta hyödyllinen taito osata.

- Työturvallisuuskortti, tulityökortti sekä ensiapukortti. Nämä voidaan kouluttaa tarvittaessa.

- Suomen kielen taito on välttämättömyys.

- Ajokortti ja auto.

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemus tulemaan mahdollisimman pian!

Jäikö sinulle kysyttävää? Jarkko tai Toni kertoo sinulle mielellään lisää:

jarkko.miettinen@lisapalvelu.net 050-5816646

toni.lipponen@lisapalvelu.net 050-3878651

---  

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

 

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.

 

Hae meille, niin etsitään yhdessä juuri sinulle mielekäs työ!


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus