Kuvaus työpaikasta

Kesätöihin pesulalle.

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy:

Avoimet paikat: 1

                                      Haemme pesulatyöntekijää Pohjois-Savon alueelle.

                                                                    (Kesätyö)

Työtehtävät ovat vaihtelevia, esim. tekstiilien pesua,huoltoa,viikkaamista lajittelua yms. Töihin perehdytetään perusteellisesti.

Oma kulkupeli ehdottomasti plussaa.

Kesätyöpaikkaa kannattaa hakea jo hyvissä ajoin, elikkä pistele hakemusta tulemaan.

Haastatteluja käydään jo talven aikana ja valinnat tehdään ennen sesongin alkua.Haluatko kuulla lisää Jarkko kertoo mielellään. jarkko.miettinen@lisapalvelu.net tai, puh:0505816646

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus