Kuvaus työpaikasta

Kokki/Leipuri kesäksi, Ravintolakortteli Oulu

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy:

Avoimet paikat: 2

Kiinnostaisiko työt osana huikeaa Ravintolakorttelia Ainolanpuiston kuppeessa ? Jatkahan lukemista, niin kerromme lissää!

Ravintolakortteli on Tuba Food & Loungen, Voimala 1889:n ja Rauhala ravintola-pâtisserien muodostama elämyskortteli, joka tarjoaa elämyksiä jokaiselle solulle.

Tuba Food & Loungessapizzat ovat sekoitus napolilaista ja amerikkalaista pizzakulttuuria. Niiden salaisuus on hitaasti kylmässä kohonnut, omaan hapanjuureen leivottu taikina, laadukkaat raaka-aineet ja 400 asteisena palava rakkaus pizzoihin. Täältä löytää kaupungin parhaimmat pizzat, Kuulemma!

Burger & Delistä löytyy päivittäin käsinleivotut sämpylät, kotimainen rotukarjan pihviliha sekä laadukkaat raaka-aineet. Kaikki burgerit ovat saatavana myös kasvisversioina Tuban omalla seitan-pihvillä tai mustapapupihvillä.

Rauhala ravintola-pâtisseriesta löytyy uskomattomat leivokset, kakut, croissantit, hapanjuurileivät ja muut herkut tinkimättömällä ammattitaidolla.

Etsimme nyt kahta kokkia kesäksi huippu tiimiin!

Työnkuvaasi kuuluu maittavan lounaan ja alá carte annoksien valmistusta sekä leipomisenkin tulisi luonnistua. 

Edellytämme sinulta alan koulutusta sekä jo vähintään vuoden kokemusta a`la carte ruokien valmistuksesta. Luot asiakkaille laadukasta ruokaa ja elämyksellisiä hetkiä. Kuitenkin tärkeimpänä kriteerinä on oma aloitteinen asenne ja olet tiimipelaaja. 

Tarjoamme sinulle upean mahdollisuuden työskennellä huipputiimissä laadukkaiden raaka-aineiden parissa!

Aloitus on toukokuussa ja kesto elokuulle saakka. 

Palkkaus on osaamisesi mukaan.

Valittu henkilö työllistyy Lisäpalvelu Pohjois-Suomi Oy:n kautta ja saa meiltä kaiken tuen ja turvan koko meillä työllistymisen ajan.

Mitä odotamme sinulta? 

 Mitä me tarjoamme sinulle?

Tässä vielä muutama syy, miksi sinun kannattaa valita Lisäpalvelu:

  1. Meillä saat työnhakijana ja -tekijänä aidosti henkilökohtaista palvelua. Kun työllistyt kauttamme, saat meiltä yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.
  2. Ravintola-alan asiakaskuntamme on monipuolinen. Siksi pystymme tarjoamaan laajan kattauksen eri paikoissa ja erilaisia työtehtäviä, joista löytyy jokaiselle jotakin.
  3. Pidämme kiinni sovituista asioista ja teemme sen, mitä lupaamme. Sinä voit keskittyä työntekoon, koska me hoidamme puolestasi ylimääräisen byrokratian.

 

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemus tulemaan!

Haethan vain hakuilmoituksen kautta ja liitä myös cv:si hakemukseen.

Jäikö sinulle kysyttävää? Lisätietoja: terhi.alioravainen@lisapalvelu.net tai 0401974678.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus