Kuvaus työpaikasta

Tarjoilija

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy:

Avoimet paikat: 1

Haemme Tarjoilijaa kesäksi 

Ravintola on upeissa maisemissa Lauttasaaressa sijaitseva merenrantaravintola, jonka puitteet mahdollistavat maistuvat illalliset ja tunnelmalliset juhlat vuoden ympäri.

Tehtävään valitulta odotamme jo aiempaa kokemusta ravintolatarjoilusta, asiakaslähtöistä palveluasennetta ja kykyä pitää aurinkoinen asenne kiireenkin keskellä. Töitä valituilla on tarjolla 1.6.-30.8. täysillä tunneilla.

Odotamme:

Tarjoamme:

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi nettisivuillamme www.lisapalvelu.net tai sähköpostilla jari.palmberg@lisapalvelu.net tai soita 0503502020 Liitä hakemukseesi milloin voisit aloittaa. Haastattelut aloitetaan heti!

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus