Kuvaus työpaikasta

Rakennusapulainen Vantaan Jokiniemeen

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy:

Avoimet paikat: 2

Kiinnostaako joustava työ rakennusalalla? Oletko työuraasi aloitteleva tekijä vai kenties jo kokeneempi rakennusalan ammattilainen? Lisäpalvelulta löytyy vaihtelevia hommia monentasoisille osaajille. Jatka lukemista, niin kerromme lisää!

 

Etsimme nyt asiakkaamme rakennustyömaalle logistiikka- ja työmaapalveluille rakennusapulaisia rakennuslogistiikkaan sekä avustaviin rakennustöihin. 

 

Millainen työ on kyseessä?

Logistiikka työtehtävät ovat monipuolisia ja roolisi vastuullinen. Roolisi muokkautuu osaamisesi mukaisesti. 

Päiväsi tulevat kulumaan esimerkiksi näiden tehtävien parissa:

✅tavaran vastaanotto

✅haalaukset

✅kulkureittien turvallisuuteen liittyvät tehtävät

✅alamiehen tehtävät

✅liikenteenohjaus

✅työmaa-alueen kunnossapito

 

Työtehtäväsi luonnollisesti muuttuvat rakennusprojektin ja työmaan edetessä. Myös osaamisesi ja kiinnostuksen kohteesi vaikuttavat siihen, mitä kaikkea pääset tekemään. Työ on fyysistä ajoittain, joten hyvä kunto auttaa pärjäämään tehtävissä. 

Teet hommia osana tiimiä, johon kuuluu ammattilaisia rakennustyöntekijöistä rakennussiivoojiin. Vaikka ympärillä on iso tiimi, työsi on itsenäistä, eli tarvitset oma-aloitteista työotetta ja ongelmanratkaisukykyä.

 

Mitä odotamme sinulta?

 

Pärjäät tehtävässä mainiosti, jos sinulla on:

⚒️ Nuhteeton tausta (työmaalla tehdään suppea turvallisuusselvitys valituille)

⚒️ Voimassa olevaa työturvallisuuskortti

⚒️ Suomen kielen taito (kaikki perehdytykset käydään suomeksi)

⚒️ Hyvää asennetta työntekoon ja halua oppia uutta

 

Plussaa on (mutta ei välttämätöntä!), jos sinulla on lisäksi:

➕ Auto käytettävissä

➕ Alamieskoulutus (voimme avustaa koulutuksessa)

➕ Tieturva 1 -koulutus (voimme avustaa koulutuksessa)

 

Mitä me tarjoamme sinulle?

✅Reilun palkkauksen, joka on aina vähintään alan työehtosopimuksen mukainen. Tässä työssä tuntipalkkasi tulee olemaan 11,50€-13€ euron välillä (neuvotellaan tarkemmin osaamisen ja kokemuksen mukaan).

✅Työkalut ja muut työssä tarvittavat varusteet.

✅Apua ja tukea työssä tarvittavien korttien ja koulutusten hankkimiseen.

✅Luotettavan työpaikan, jossa kaikki työsuhteeseen liittyvät asiat hoituvat oppikirjan mukaan.

✅Työt voivat alussa olla muutaman päivän keikkoja, mutta kunhan pääsemme alkuun ja saat perehdystä, saattaa työmaan työt jatkua pitkäänkin, projektista riippuen. Päivittäinen työaika on arkisin 7:00-15:30 ja tietysti arvostamme joustavuutta työajoissa. 

 

Tässä vielä muutama syy, miksi sinun kannattaa valita Lisäpalvelu:

1️⃣Meillä saat työnhakijana ja -tekijänä aidosti henkilökohtaista palvelua. Tapaat meidät kasvotusten jo työnhakuvaiheessa. Kun työllistyt kauttamme, saat meiltä nimetyn yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.

2️⃣Rakennusalan asiakaskuntamme on todella monipuolinen. Siksi pystymme tarjoamaan laajan kattauksen erilaisia tehtäviä, joista löytyy jokaiselle jotakin.

3️⃣Ison asiakaskuntamme ansiosta töitä on tarjolla jatkuvasti, ja yhden työkeikan päättyessä voitkin osaamisesi mukaan työllistyä pian seuraavalle työmaalle.

4️⃣Pidämme kiinni sovituista asioista ja teemme sen, mitä lupaamme. Sinä voit keskittyä työntekoon, koska me hoidamme puolestasi ylimääräisen byrokratian.

 

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

 

Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemus tulemaan mahdollisimman pian!

Voit myös jättää valmiin CV:n sähköpostiin: rekry.helsinki@lisapalvelu.net 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöalan Hela ry:n.

 

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus