Kuvaus työpaikasta

Tarjoilijoita

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy:

Avoimet paikat: 5

Haemme asiakasyrityksellemme Helsingin sydämeen kesäksi ammattitaitoisia

TARJOILIJOITA

Helsingin keskeisimmällä paikalla sijaitseva ravintolakokonaisuus etsii joukkoonsa reippaita tarjoilijoita, joiden aurinkoinen asiakaspalvelufiilis ei hyydy kiireisimpinäkään hetkinä. Trendikkäästä kohtaamispaikasta löytyy jokaiselle jotain aamuvarhaisesta iltamyöhään, aina kahvilatuotteista tunnelmallisiin illallisiin.

Tehtävään valituilta odotamme asiakaslähtöistä palveluasennetta, joustavuutta ja jo kerrytettyä tarjoilukokemusta, mutta loppupeleissä asenne ratkaisee. Onhan sinulla jo hygieniapassi suoritettuna.

Tarjoamme:

Jos kiinnostuit, jätä hakemus nettisivuillamme www.lisapalvelu.net tai sähköpostilla jari.palmberg@lisapalvelu.net. Liitä hakemukseesi palkkatoiveesi ja tieto milloin voisit aloittaa.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus