Kuvaus työpaikasta

Kokkeja kesäksi Nuutajärvelle

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy:

Avoimet paikat: 2

Tunnetko intohimoa hyvään ruokaan ja asiakaselämyksien tuottamiseen omien käsiesi kautta? Meillä voisi olla ratkaisu just sulle. Jatka lukemista, niin kerromme lisää!

Haemme kokkia Asiakasyrityksellemme jolta taipuu niin lounas kuin a´la carte annoksetkin.

Tehtäviisi kuuluu perinteiset keittiön työt kokonaisuudessaan.

Vaatimuksena on alan koulutus sekä jo vähintään vuoden kokemus a`la carte ruokien valmistuksesta. Hygieniapassi tulisi myös taskusta löytyä. Kuitenkin kuten tiedämme niin oikea asenne ratkaisee. 

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä laadukkaiden raaka-aineiden kanssa sekä loistavan tiimin ympärillesi.

Työ on määräaikainen toukokuusta ja elokuuhun.

Työt alkavat heti toukokuun alussa.

Mahdollisuus majoitukseen

Palkkaus osaamisesi mukaan.

Valittu henkilö työllistyy Lisäpalvelu HoReCa Oy:n kautta ja saa meiltä kaiken tuen ja turvan koko meillä työllistymisen ajan. Huolehdimme että kaikki menee kuten on sovittu ja että viihdyt kohteessa. Käymme sinua välillä tervehtimässä ihan paikan päällä. Sinä voit siis keskittyä itse työntekoon.

Mitä odotamme sinulta? 

 Mitä me tarjoamme sinulle?

Tässä vielä muutama syy, miksi sinun kannattaa valita Lisäpalvelu:

  1. Meillä saat työnhakijana ja -tekijänä aidosti henkilökohtaista palvelua. Kun työllistyt kauttamme, saat meiltä yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.
  2. Ravintola-alan asiakaskuntamme on monipuolinen. Siksi pystymme tarjoamaan laajan kattauksen erilaisia tehtäviä, joista löytyy jokaiselle jotakin.
  3. Pidämme kiinni sovituista asioista ja teemme sen, mitä lupaamme. Sinä voit keskittyä työntekoon, koska me hoidamme puolestasi ylimääräisen byrokratian.

 

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemus tulemaan!

Haethan vain hakuilmoituksen kautta ja liitä myös cv:si hakemukseen.

Jäikö sinulle kysyttävää?

Lisätietoja:

Matti Romppainen

matti.romppainen@lisapalvelu.net

puh. arkisin ma-to 11-15

040 652 7192

 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus