Kuvaus työpaikasta

Raskaskoneasentaja

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy:

Avoimet paikat: 1

Haemme nyt asiakkaallemme Raskaskoneasentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Raskaskoneasentajan työtehtäviisi kuuluu mm. koneiden korjaushitsaukset, sähkö- ja hydrauliikkavikojen haku ja korjaus, komponenttien vaihdot, asennukset sekä määräaikaishuollot.

Voit olla kokenut raskaankaluston asentaja tai vasta työuralle kone- ja korjaamoalalle aikova alasta kiinnostunut ja työtehtävään sopivat taidot omaava.

Katsomme eduksi:

- työturva ja tulityökortti
- alan koulutuksen
- aikaisemman kokemuksen vastaavasta työstä
- oikeanlaisen asenteen ja motivaation työtä kohtaan
- oma aloitteisuutta
- ongelman ratkaisu taitoa
- hyvän fyysisen kunnon


Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus