Kuvaus työpaikasta

HR / Rekrytointikonsultti (vakituinen työsuhde)

Työsuhteen muoto: Vakituinen

Haku päättyy:

Avoimet paikat: 1

Lisäpalvelu on vahvassa kasvussa oleva yritys, joka toimii sekä paikallisesti, että valtakunnallisesti.

Konsernin liikevaihtomme oli viime vuonna 42 miljoonaa euroa ja kasvunäkymät tulevaisuuteen ovat valoisat. Tavoitteenamme on luoda pitkäaikaisia ja kaikkia osapuolia palvelevia henkilöstöratkaisuja asiakkaan tarpeisiin.

Saatamme yhteen työvoimaa tarvitsevat yritykset ja työtä kaipaavat tekijät.Etsimme nyt Riihimäen toimipisteeseemme organisoituun tekemiseen kykenevää innokasta ja aikaansaavaa HR:ä / rekrytointikonsulttia. 

Oletko etsimämme henkilö?

Työskentelytapasi on järjestelmällinen ja tarkka, osaat organisoida asioita ja johtaa itseäsi, rakastat muuttuvia tilanteita, omaat hyvät vuorovaikutustaidot, energisen asenteen sekä myyntihenkisyyttä, etkä murene paineen alla. Aiempi toimialatuntemus, myyntikokemus ja yritysverkoston tunteminen katsotaan eduksi.

Suomen ja englannin kielen osaaminen vaatimuksena.Työssäsi hoidat mm. laskutusta, palkanmaksua, haastatteluita, työilmoitusten laadintaa, sekä muita vaihtelevia työtehtäviä. Olet myös aktiivisesti mukana asiakas- ja työntekijäsuhteiden ylläpidossa ja olet heihin päivittäin yhteydessä. 

Lisäpalvelu tarjoaa mahdollisuuden kehittyä henkilöstöalan asiantuntijaksi kasvavassa, suomalaisessa yritysketjussa sekä hyvät työsuhde-edut.

Haethan paikkaa pian kattavan hakemuksen ja CV:n kera, sillä valinta saatetaan tehdä jo hakuajalla.

Liitäthän hakemukseen mukaan myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja:

ahti.rogenbaum@lisapalvelu.net / 050-4625372Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus