Kuvaus työpaikasta

Teollisuuseristäjä

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy:

Avoimet paikat: 4

Kiinnostaako joustava työ LVI-alalla? Oletko työuraasi aloitteleva tekijä vai kenties jo kokeneempi talotekniikan ammattilainen? Lisäpalvelulta löytyy vaihtelevia hommia monentasoisille osaajille. Jatka lukemista, niin kerromme lisää!

Etsimme nyt teollisuuseristäjiä Äänekosken tehtaalle.

Millainen työ on kyseessä?

Työsi on pääsääntöisesti kanavien eristystyötä. Myös putkien ja laitteistojen lämpö- kosteus-, sekä äänieristykset voivat tulla vastaan. Suurin projekti alkaa maaliskuun puolivälissä, mutta myös aiemmin on mahdollista päästä hommiin. Myös jatko ko. projektin jälkeen on mahdollinen varsinkin jos sinua kiinnostaa työskennelle myös muilla paikkakunnilla.

Eristäjänä työsi on monesti itsenäistä ja työ tulee tehdä huolellisesti. Hallitset mittaustekniikat sekä osaat lukea työpiirrustuksia. 

Päiväsi tulevat kulumaan esimerkiksi näiden tehtävien parissa:

✅Kanavien eristäminen

✅Putkien eristäminen

Työtehtäväsi luonnollisesti muuttuvat rakennusprojektin ja työmaan edetessä. Myös osaamisesi ja kiinnostuksen kohteesi vaikuttavat siihen, mitä kaikkea pääset tekemään.

Teet hommia osana tiimiä, johon kuuluu ammattilaisia ja ammattilaiseksi pyrkiviä. Vaikka ympärillä on iso tiimi, työsi on itsenäistä, eli tarvitset oma-aloitteista työotetta ja ongelmanratkaisukykyä.

Mitä odotamme sinulta?

Pärjäät tehtävässä mainiosti, jos sinulla on:

⚒️ Vähintään vuoden työkokemus eristäjän töistä

��️ Työpiirrustusten lukutaito

�� Hyvää asennetta työntekoon ja halua oppia uutta

Plussaa on (mutta ei välttämätöntä!), jos sinulla on lisäksi:

➕ Voimassa oleva työturvallisuuskortti

➕ Auto käytettävissä

Mitä me tarjoamme sinulle?

✅Reilun palkkauksen, joka on aina vähintään alan työehtosopimuksen mukainen. Tässä työssä tuntipalkkasi tulee olemaan 14-18 euron välillä (neuvotellaan tarkemmin osaamisen ja kokemuksen mukaan).

✅Työkalut ja muut työssä tarvittavat varusteet.

✅Apua ja tukea työssä tarvittavien korttien ja koulutusten hankkimiseen.

✅Luotettavan työpaikan, jossa kaikki työsuhteeseen liittyvät asiat hoituvat oppikirjan mukaan.

Tässä vielä muutama syy, miksi sinun kannattaa valita Lisäpalvelu:

1️⃣Meillä saat työnhakijana ja -tekijänä aidosti henkilökohtaista palvelua. Tapaat meidät kasvotusten jo työnhakuvaiheessa. Kun työllistyt kauttamme, saat meiltä nimetyn yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.

2️⃣Rakennusalan asiakaskuntamme on todella monipuolinen. Siksi pystymme tarjoamaan laajan kattauksen erilaisia tehtäviä, joista löytyy jokaiselle jotakin.

3️⃣Ison asiakaskuntamme ansiosta töitä on tarjolla jatkuvasti, ja yhden työkeikan päättyessä voitkin osaamisesi mukaan työllistyä pian seuraavalle työmaalle.

4️⃣Pidämme kiinni sovituista asioista ja teemme sen, mitä lupaamme. Sinä voit keskittyä työntekoon, koska me hoidamme puolestasi ylimääräisen byrokratian.

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemus tulemaan mahdollisimman pian!

Jäikö sinulle kysyttävää? Toni Lipponen kertoo sinulle mielellään lisää. Hänet tavoitat numerosta 050-3878651 tai sähköpostilla osoitteesta toni.lipponen@lisapalvelu.net.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus