Kuvaus työpaikasta

Toimisto- ja kerrossiivoojia Kuopion alueelle

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy:

Avoimet paikat: 2

                                     Haemme Toimisto sekä porras-siivoojia Kuopion seudulle.

Etsimme motivoituneita porras- ja toimistosiivoojia! Vaatimuksena hyvä suomen kielen taito, ehdottomasti plussaa jos sinulta löytyy ajokortti ja mahdollisuus käyttää omaa autoa, silloin tämä työ saattaa olla juuri sinua varten. Tarjoamme reippaille ja ahkerille työntekijöille loistavan tilaisuuden olla osa tiimiämme. Lähetä meille hakemuksesi ja tule mukaan luomaan puhtaita ja viihtyisiä työympäristöjä yhdessä! 

Osa-aikaisia sekä kokoaikaisia hommia tarjoilla.

Eli vaatimukset (pähkinänkuoressa)

-Ajokortti

-Suomen kielen taito

-Innokas ja reipas asenne työtä kohtaan

Mitä me tarjoamme sinulle?

● Reilun palkkauksen, joka on aina vähintään alan työehtosopimuksen mukainen.

● Työvaatteet ja muut työssä tarvittavat varusteet.

● Luotettavan työpaikan, jossa kaikki työsuhteeseen liittyvät asiat hoituvat oppikirjan mukaan.

Tässä vielä muutama syy, miksi sinun kannattaa valita Lisäpalvelu:

1. Meillä saat työnhakijana ja -tekijänä aidosti henkilökohtaista palvelua. Tapaat meidät kasvotusten jo työnhakuvaiheessa. Kun työllistyt kauttamme, saat meiltä nimetyn yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.

2. Ison asiakaskuntamme ansiosta töitä on tarjolla jatkuvasti, ja yhden työkeikan päättyessä voitkin osaamisesi mukaan työllistyä pian seuraavalle työmaalle.

3. Pidämme kiinni sovituista asioista ja teemme sen, mitä lupaamme. Sinä voit keskittyä työntekoon, koska me hoidamme puolestasi ylimääräisen byrokratian.

Kiinnostuitko kerron mielelläni lisää. Jarkko Miettinen 0505816646 tai jarkko.miettinen@lisapalvelu.net

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus