Kuvaus työpaikasta

Tarjoilijoita kesäksi Nuutajärvelle

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy:

Avoimet paikat: 2

Kiinnostaako kesätyö ravintola-alalla? Oletko työuraasi aloitteleva tekijä vai kenties jo kokeneempi ammattilainen? Lisäpalvelulta löytyy vaihtelevia hommia monentasoisille osaajille. Jatka lukemista, niin kerromme lisää!

 

Etsimme nyt tarjoilijaa/ravintolatyöntekijää Nuutajärvellä sijaitsevaan ravintolaan Kesä-elokuun ajalle.

 

Millainen työ on kyseessä?

Tässä työssä olet mukana tekemässä asiakkaiden ravintolakokemuksesta ikimuistoisen.

Tarjoilijan työtehtävät ravintolassa ovat monipuolisia, joten kokemus alalta katsotaan eduksi. Tärkein aseesi on kuitenkin iloinen asiakaspalveluasenne.

Päiväsi tulevat kulumaan esimerkiksi näiden tehtävien parissa:

Työvuorot sijoittuvat ma-su välille työvuorolistojen mukaisesti. Kesäviikonloput ovat kiireisintä aikaa, joten olethan käytettävissä työvuorolistoja varten ilman rajoitteita.

Osaamisesi ja kiinnostuksen kohteesi vaikuttavat siihen, mitä kaikkea pääset tekemään. 

Teet hommia osana rentoa tiimiä, mutta vaikka ympärillä on tiimi, työsi on itsenäistä, eli tarvitset oma-aloitteista työotetta ja ongelmanratkaisukykyä.

 

Mitä odotamme sinulta?

Pärjäät tehtävässä mainiosti, jos sinulla on:

Mitä me tarjoamme sinulle?

 

Tässä vielä muutama syy, miksi sinun kannattaa valita Lisäpalvelu:

  1. Meillä saat työnhakijana ja -tekijänä aidosti henkilökohtaista palvelua. Tapaat meidät kasvotusten jo työnhakuvaiheessa. Kun työllistyt kauttamme, saat meiltä nimetyn yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.
  2. Ravintola-alan asiakaskuntamme on todella monipuolinen. Siksi pystymme tarjoamaan laajan kattauksen erilaisia tehtäviä, joista löytyy jokaiselle jotakin.
  3. Ison asiakaskuntamme ansiosta töitä on tarjolla jatkuvasti, ja yhden työkeikan päättyessä voitkin osaamisesi mukaan työllistyä pian seuraavalle työpaikalle.
  4. Pidämme kiinni sovituista asioista ja teemme sen, mitä lupaamme. Sinä voit keskittyä työntekoon, koska me hoidamme puolestasi ylimääräisen byrokratian.

 

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemus tulemaan mahdollisimman pian!

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja:

Matti Romppainen

matti.romppainen@lisapalvelu.net

puh. arkisin ma-to 11-15

040 652 7192

 

 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

 

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.

 

Hae meille, niin etsitään yhdessä juuri sinulle mielekäs työ!


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus