Kuvaus työpaikasta

Kassatarjoilija Nuuksioon kesäksi

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy:

Avoimet paikat: 3

Ravintola Haltiaan Nuuksioon, Kassatarjoilijaa

Ravintola Haltia on Nuuksion kansallispuiston upeissa maisemissa sijaitseva ravintola, jonka ideologia perustuu ympäröivään suomalaiseen luontoon. Ravintolan tuotteet valmistetaan puhtaista, raikkaista ja maistuvista raaka-aineista, sekä tarjoillaan upeissa maisemissa luonnon ympäröimänä.

Etsimämme kassatarjoilijat ovat reippaita, työtä pelkäämättömiä persoonia, joilla on asenne kohdillaan. Ravintola-alan ja/tai kassankäyttö kokemus on eduksi. Työajat sijoittuvat maanataista sunnuntaihin klo.9-19.00 eri pituisiin työsuhteisiin 1.5-31.8. välille sisältäen kassatarjoilua ja muita ravintolan töitä.

Tarjoamme:

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi pikaisesti nettisivuillamme www.lisapalvelu.net tai sähköpostilla jari.palmberg@lisapalvelu.net. Aloitamme haastattelut heti.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus