Kuvaus työpaikasta

Catering tarjoilija

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy:

Avoimet paikat: 3

Lisäpalvelu hakee 

CATERING -TARJOILIJOITA

Haemme pääkaupinkiseudulla toimivalle catering yritykselle tarjoilijoita. Työpaikat sijaitsevat uudellamaalla. Työt alkavat toukokuun aikana ja työt kestävät elokuun loppuun. Tekijöille halutessa töitä keikkaluontoisesti myös syksyllä ja talvella.

Olet juuri se henkilö ketä etsimme mikäli omaat hyvän paineensietokyvyn ja iloisen asenteen.
Toivomme sinulla olevan perustiedot tarjoilutyöstä kunnossa, muuten perehdytämme työhön.

Tarvitset työssäsi hygieniapassin, suomenkielen puhe- ja kirjoitustaidon.

Meillä saat mahtavan tilaisuuden toimia innostavassa ja hyvässä porukassa, kehittäen omaa ammattitaitoasi.

Mikäli kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluettelon kera Jari Palmberg jari.palmberg@lisapalvelu.net tai täytä hakemus sivuillamme www.lisapalvelu.net! puhelin 0503502020.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.

Hae meille, niin etsitään yhdessä juuri sinulle mielekäs työ!


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus