Kuvaus työpaikasta

Ratatyöntekijä

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy:

Avoimet paikat: 5

Kiinnostaako joustava työ rakennusalalla? Oletko työuraasi aloitteleva tekijä vai kenties jo kokeneempi rakennusalan ammattilainen? Lisäpalvelulta löytyy vaihtelevia hommia monen tasoisille osaajille. Jatka lukemista, niin kerromme lisää!

 

Etsimme nyt ratatyöntekijöitä pk-seudulle. Työt alkavat huhtikuun alkupuolella ja kohteet/tehtävät määräytyvät asiakkaan tarpeiden mukaan. Päiväsi tulevat kulumaan ratojen kunnossapidon ja rakentamisen tehtävissä osana ammattilaisten tiimiä. Työtehtäväsi luonnollisesti muuttuvat projektin ja työmaan edetessä. Myös osaamisesi ja kiinnostuksen kohteesi vaikuttavat siihen, mitä kaikkea pääset tekemään.

 

Mitä odotamme sinulta?

Pärjäät tehtävässä mainiosti, jos sinulla on:

⚒️ Aikaisempaa kokemusta ratatöistä

⚒️ Hyvä suomenkielentaito

⚒️ Hyvä fyysinen kunto

⚒️ Hyvä asenne työntekoon ja halua oppia uutta

 

Plussaa on (mutta ei välttämätöntä!), jos sinulla on lisäksi:

➕ Voimassa olevat tieturva-1, rata- ja työturvallisuuskortit

➕ Reissuvalmiutta, koska ratatöitä tulee olemaan tarjolla ympäri Suomea

➕ B-ajokortti ja auto käytettävissä(Oman auton käyttömahdollisuus sujuvoittaa työmaille kulkemista, mutta ei ole välttämätöntä.)

 

Mitä me tarjoamme sinulle?

✅Reilun vähintään alan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen.

✅Työkalut ja muut työssä tarvittavat varusteet.

✅Apua ja tukea työssä tarvittavien korttien ja koulutusten hankkimiseen.

✅Luotettavan työpaikan, jossa kaikki työsuhteeseen liittyvät asiat hoituvat oppikirjan mukaan.

 

Tässä vielä muutama syy, miksi sinun kannattaa valita Lisäpalvelu:

1️⃣Meillä saat työnhakijana ja -tekijänä aidosti henkilökohtaista palvelua. Tapaat meidät kasvotusten jo työnhakuvaiheessa. Kun työllistyt kauttamme, saat meiltä nimetyn yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.

2️⃣Rakennusalan asiakaskuntamme on todella monipuolinen. Siksi pystymme tarjoamaan laajan kattauksen erilaisia tehtäviä, joista löytyy jokaiselle jotakin.

3️⃣Ison asiakaskuntamme ansiosta töitä on tarjolla jatkuvasti, ja yhden työkeikan päättyessä voitkin osaamisesi mukaan työllistyä pian seuraavalle työmaalle.

4️⃣Pidämme kiinni sovituista asioista ja teemme sen, mitä lupaamme. Sinä voit keskittyä työntekoon, koska me hoidamme puolestasi ylimääräisen byrokratian.

 

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

 

Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemus tulemaan mahdollisimman pian!

 

Jäikö sinulle kysyttävää? Mirkka kertoo sinulle mielellään lisää. Hänet tavoitat numerosta 041 319 1869 tai sähköpostilla osoitteesta mirkka.tolvanen@lisapalvelu.net.

 

 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus