Kuvaus työpaikasta

Keikkatyöntekijöitä ravintola-alalle kesäksi

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy:

Avoimet paikat: 2

Kiinnostaako joustava työ ravintola-alalla? Oletko työuraasi aloitteleva tekijä vai kenties jo kokeneempi ammattilainen? Lisäpalvelulta löytyy vaihtelevia hommia monentasoisille osaajille. Jatka lukemista, niin kerromme lisää!

 

Etsimme nyt keikkatyöntekijöita asiakasyrityksillemme kesän ajaksi. 

 

Millainen työ on kyseessä?

 

Meillä on monenlaisia ravintola-alan työtehtäviä, joista voimme valikoida juuri sinun taitotasollesi sopivia keikkoja. Töitä on tarjolla satunnaisesti jo tälläkin hetkellä, mutta kesällä enemmän ravintola-alan vilkastuessa. 

Tarjoilijana työtehtäväsi ovat monipuolisia ja roolisi vastuullinen. Työssäsi tärkein tehtävä on palvella asiakkaita ja tehdä heidän käynnistään mahdollisimman mukava ja vaivaton. Työtehtäviä ovat mm. lautastarjoilu, astiahuolto, anniskelu sekä esimerkiksi avustavat keittiön työtehtävät.

Työtehtäväsi luonnollisesti muuttuvat riippuen asiakkaan tarpeista. Myös osaamisesi ja kiinnostuksen kohteesi vaikuttavat siihen, mitä kaikkea pääset tekemään.

 

Mitä odotamme sinulta?

 

Pärjäät tehtävässä mainiosti, jos sinulla on:

Plussaa on (mutta ei välttämätöntä!), jos sinulla on lisäksi:

 

Mitä me tarjoamme sinulle?

 

Tässä vielä muutama syy, miksi sinun kannattaa valita Lisäpalvelu:

  1. Meillä saat työnhakijana ja -tekijänä aidosti henkilökohtaista palvelua. Tapaat meidät kasvotusten jo työnhakuvaiheessa. Kun työllistyt kauttamme, saat meiltä nimetyn yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.
  2. Asiakaskuntamme on todella monipuolinen. Siksi pystymme tarjoamaan laajan kattauksen erilaisia tehtäviä, joista löytyy jokaiselle jotakin.
  3. Ison asiakaskuntamme ansiosta töitä on tarjolla jatkuvasti, ja yhden työkeikan päättyessä voitkin osaamisesi mukaan työllistyä pian seuraavalle työmaalle.
  4. Pidämme kiinni sovituista asioista ja teemme sen, mitä lupaamme. Sinä voit keskittyä työntekoon, koska me hoidamme puolestasi ylimääräisen byrokratian.

 

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemus tulemaan mahdollisimman pian!

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja:

Anni Vellonen

anni.vellonen@lisapalvelu.net

puh. arkisin ma-to 11-15

044 427 2325

 

 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

 

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.

 

Hae meille, niin etsitään yhdessä juuri sinulle mielekäs työ!


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus