Kuvaus työpaikasta

À la carte tarjoilija, Ravintola Nallikari

Työsuhteen muoto: Vakituinen

Haku päättyy:

Avoimet paikat: 1

Kiinnostaako työt meren äärellä Nallikarin rannassa? Jatkahan lukemista, niin kerromme lissää!

Ravintola Nallikari

Makunautintoja ja huikeita tilaisuuksia vuoden ympäri meren äärellä. Ravintola Nallikarissa pääsee nauttimaan tasokkaista pohjoismaisista herkuista upealla sijainnilla Nallikarin rannalla. Kesällä myös aurinko hellii 300 paikkaisella terassilla. 

À la Carte:

Chef Antti Lindholm on valinnut annoksiin huolella paikallisia ja alueellisia raaka-aineita. Kausimenut tuovat kolme kertaa vuodessa vaihtuvalle listalle herkkuja satokausien mukaan.

Kahvila:

Ravintola Nallikarissa voi herkutella laadukkaalla kahvilla, erilaisilla teelaaduilla ja virkistävillä juomilla. Valikoimasta löytyy Nallikari Bakery tuoreet leivonnaiset ja suolaiset pikkupurtavat. Kahvilassa palvelee myös täydenpalvelun baari.

Haemme ammattitaitoisia tarjoilijoita huippu tiimiin !

Ravintola Nallikarissa työ on monipuolista. Työnkuvaasi kuuluu ála carte tarjoilu kokonaisuudessaan sekä työnkuvaasi voi kuulua myös työskentelyä lounaalla, brunssilla sekä juhla/kokoustilaisuuksissa.

Edellytämme sinulta vähintään vuoden kokemusta ála carte tarjoilusta. Sinulla tulisi olla aitoa halua tuottaa asiakkaille elämyksellisiä hetkiä sekä olisi hyvä löytyä paineensietokykyä ja tilannetajua kiireenkin keskellä. Reipas ja iloinen asenne ratkaisee! 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään osana huipputiimiä yhdessä ProDine Oy:n viidestä ravintolasta. Täällä saat olla iloinen oma itsesi ja pääset kehittämään itseäsi tarjoilijana. Työhön saat kattavan perehdytyksen.

Työ on kokoaikainen ja vakituinen. Tunteja 112,5h/3vko.

Aloitus heti/sopimuksen mukaan. Palkka osaamisesi mukaan Tes/Sopimuspalkka. 

Valittu henkilö työllistyy Lisäpalvelu Pohjois-Suomi Oy:n kautta ja saa meiltä kaiken tuen ja turvan koko meillä työllistymisen ajan.

Mitä odotamme sinulta? 

 Mitä me tarjoamme sinulle?

Tässä vielä muutama syy, miksi sinun kannattaa valita Lisäpalvelu:

  1. Meillä saat työnhakijana ja -tekijänä aidosti henkilökohtaista palvelua. Tapaat meidät kasvotusten jo työnhakuvaiheessa. Kun työllistyt kauttamme, saat meiltä yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.
  2. Ravintola-alan asiakaskuntamme on monipuolinen. Siksi pystymme tarjoamaan laajan kattauksen eri paikoissa ja erilaisia työtehtäviä, joista löytyy jokaiselle jotakin.
  3. Pidämme kiinni sovituista asioista ja teemme sen, mitä lupaamme. Sinä voit keskittyä työntekoon, koska me hoidamme puolestasi ylimääräisen byrokratian.

 

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemus tulemaan!

Haethan vain hakuilmoituksen kautta ja liitä myös cv:si sekä suosittelijasi hakemukseen.

Jäikö sinulle kysyttävää? Lisätietoja: terhi.alioravainen@lisapalvelu.net tai Terhi Alioravainen 0401974678

 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus