Kuvaus työpaikasta

Elintarviketyöntekijä

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy:

Avoimet paikat: 2

Kiinnostaako joustava työ elintarviketeollisuuden parissa? Oletko työuraasi aloitteleva tekijä vai kenties jo kokeneempi ammattilainen? Lisäpalvelulta löytyy vaihtelevia hommia monen tasoisille osaajille. Jatka lukemista, niin kerromme lisää!

 

Etsimme nyt Elintarviketyöntekijää keikkatyöhön Kouvolan alueelle.

 

Millainen työ on kyseessä?

 

Tässä työssä olet mukana elintarvikkeiden tuotannossa, pakkaamisessa ja lähettämötoiminnassa.

 

Työtehtäväsi muuttuvat asiakasyrityksen tarpeen mukaan, mutta pääsääntöisesti työpäivän sisältö on rutiiniluonteinen. Työajat vaihtelevat eri vuoroissa, mutta pääpaino on aamuvuoroissa. Myös osaamisesi ja kiinnostuksen kohteesi vaikuttavat siihen, mitä kaikkea pääset tekemään.

 

Teet hommia osana tiimiä, joka opastaa kattavasti sinut uuteen työhön ja ohjeistaa sinua kaikissa käänteissä. Vaikka ympärillä on iso tiimi, työsi on ajoittain itsenäistä, eli tarvitset oma-aloitteista työotetta ja ongelmanratkaisukykyä.

 

Mitä odotamme sinulta?

Pärjäät tehtävässä mainiosti, jos sinulla on:

 

Plussaa on (mutta ei välttämätöntä!), jos sinulla on lisäksi:

 

Mitä me tarjoamme sinulle?

 

Tässä vielä muutama syy, miksi sinun kannattaa valita Lisäpalvelu:

  1. Meillä saat työnhakijana ja -tekijänä aidosti henkilökohtaista palvelua. Tapaat meidät kasvotusten jo työnhakuvaiheessa. Kun työllistyt kauttamme, saat meiltä nimetyn yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.
  2. Rakennusalan asiakaskuntamme on todella monipuolinen. Siksi pystymme tarjoamaan laajan kattauksen erilaisia tehtäviä, joista löytyy jokaiselle jotakin.
  3. Ison asiakaskuntamme ansiosta töitä on tarjolla jatkuvasti, ja yhden työkeikan päättyessä voitkin osaamisesi mukaan työllistyä pian seuraavalle työmaalle.
  4. Pidämme kiinni sovituista asioista ja teemme sen, mitä lupaamme. Sinä voit keskittyä työntekoon, koska me hoidamme puolestasi ylimääräisen byrokratian.

 

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

 

Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemus tulemaan mahdollisimman pian!

 

Jäikö sinulle kysyttävää? Nora Vuorio kertoo sinulle mielellään lisää. Hänet tavoitat numerosta 044 427 2320 tai sähköpostilla osoitteesta nora.vuorio@lisapalvelu.net.

 

 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

 

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.

 

Hae meille, niin etsitään yhdessä juuri sinulle mielekäs työ!


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus