Kuvaus työpaikasta

Kokki, Ravintola Nallikari

Työsuhteen muoto: Vakituinen

Haku päättyy:

Avoimet paikat: 1

Kiinnostaako työt meren äärellä Nallikarin rannassa? Jatkahan lukemista, niin kerromme lissää!

Ravintola Nallikari

Makunautintoja ja huikeita tilaisuuksia vuoden ympäri meren äärellä. Ravintola Nallikarissa pääsee nauttimaan tasokkaista pohjoismaisista herkuista upealla sijainnilla Nallikarin rannalla. Kesällä myös aurinko hellii 300 paikkaisella terassilla. 

À la Carte:

Chef Antti Lindholm on valinnut annoksiin huolella paikallisia ja alueellisia raaka-aineita. Kausimenut tuovat kolme kertaa vuodessa vaihtuvalle listalle herkkuja satokausien mukaan.

Ravintola Bistoria Patio

Nallikariin valmistuvaan uuteen huoneistohotelliin avautuu italialaistyylinen ravintola. Patiolla on päivittäin tarjolla runsas aamiainen jossa on makuja niin Pohjois-Pohjanmaalta kuin laajasti maailmalta. Kesäisin hotellin eteen avautuu yli 100 hengen terassi merinäköalalla.

À la carte:

Tarjolla on mm. Rotisserie-grillissä valmistettuja ruoka-annoksia ja aidossa italialaisessa MaranaHorni pizzauunissa valmistuu napolilaistyliset pizzat Oululaisittain. Jälkiruoaksi ihania italialaisia jälkiruokia ja talon omaa gelatoa. 

Haemma ammattitaitoista kokkia Ravintola Nallikariin!

Ravintola Nallikarissa työskentely on monipuolista. Tulet työskentelemään Ravintola Nallikarissa sekä juuri avattavassa italialaisessa ravintolassa Bistoria Patiossa. Tarjolla on aamiaista, brunssia sekä herkullista á la cartea. Työnkuvaasi kuuluu keittiötyöskentely monipuolisesti molemmissa toimipisteissä.

Vaatimuksena on alan koulutus sekä jo vähintään vuoden kokemus a`la carte ruokien valmistuksesta. Luot asiakkaille laadukasta ruokaa ja elämyksellisiä hetkiä. Kuitenkin tärkeimpänä kriteerinä on oma aloitteinen asenne ja olet tiimipelaaja.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään osana huipputiimiä yhdessä ProDine Oy:n viidestä ravintolasta. Täällä saat olla iloinen oma itsesi ja pääset kehittämään itseäsi keittiössä. Työhön saat kattavan perehdytyksen.

Työ on kokoaikainen ja vakituinen. 

Aloitus Heti/Sopimuksen mukaan. Palkkaus osaamisesi mukaan.

Valittu henkilö työllistyy Lisäpalvelu Pohjois-Suomi Oy:n kautta ja saa meiltä kaiken tuen ja turvan koko meillä työllistymisen ajan.

Mitä odotamme sinulta? 

 Mitä me tarjoamme sinulle?

 Mitä me tarjoamme sinulle?

Tässä vielä muutama syy, miksi sinun kannattaa valita Lisäpalvelu:

  1. Meillä saat työnhakijana ja -tekijänä aidosti henkilökohtaista palvelua. Tapaat meidät kasvotusten jo työnhakuvaiheessa. Kun työllistyt kauttamme, saat meiltä yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.
  2. Ravintola-alan asiakaskuntamme on monipuolinen. Siksi pystymme tarjoamaan laajan kattauksen eri tuntureissa ja erilaisia työtehtäviä, joista löytyy jokaiselle jotakin.
  3. Pidämme kiinni sovituista asioista ja teemme sen, mitä lupaamme. Sinä voit keskittyä työntekoon, koska me hoidamme puolestasi ylimääräisen byrokratian.

 

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemus tulemaan!

Haethan vain hakuilmoituksen kautta ja liitä myös cv:si hakemukseen.

Jäikö sinulle kysyttävää? Lisätietoja: terhi.alioravainen@lisapalvelu.net tai Terhi Alioravainen 0401974678

 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus