Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Tilaustarjoilijoita pikkujoulukaudelle

Espoo, Helsinki, Vantaa, Uusimaa

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 31.10.2022

Avoimet paikat: 4

Haemme asiakkaillemme reippaita ja oma-aloitteisia

TILAUSTARJOILIJOITA

pikkujoulukaudelle sekä joululounaille.

Ravintolat sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa. Töitä olisi tarjolla marras-joulukuun väliselle ajalle, mutta jatko muissa asiakasravintoloissamme on mahdollinen tämän jälkeenkin.

Työtuntien määrä riippuu tehtävään valittujen osaamisesta ja halukkuudesta työskennellä. Työvuoroja voi olla viikossa useampia, tai satunnaisemmin. Työ sopii siis hyvin myös lisätienestiksi. Suomen kielen taito on plussaa, mutta hyvällä englannin kielelläkin pärjää työssä. Hygieniapassi on pakollinen.

Hakemamme tilaustarjoilijat ovat jo kerryttäneet aiempaa työkokemusta tarjoilutyöstä. Eduksesi katsotaan kokemus cateringtarjoilusta, á la carte -tarjoilusta sekä tilaustarjoilusta. Olet työaikojen suhteen joustava, reipas ja positiivinen asiakaspalvelija, joka työskentelee erinomaisesti myös paineen alla. 

Aloitamme haastattelut heti ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jätäthän hakemuksesi siis pian nettisivuillamme www.lisapalvelu.net tai sähköpostitse jari.palmberg@lisapalvelu.net. Kerrothan hakemuksessasi, miten olet käytettävissä, milloin voit aloittaa ja palkkapyyntösi. 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus