Kuvaus työpaikasta

Takaisin

TARJOILIJOITA keikkatyöhön

Espoo, Helsinki, Vantaa, Uusimaa

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 22.06.2021

Avoimet paikat: 3

Haemme pääkaupunkiseudulle reippaita ja iloisia

TARJOILIJOITA KEIKKATYÖHÖN

Hakemamme tarjoilijat ovat jo kerryttäneet aiempaa työkokemusta tarjoilutyöstä. Eduksesi katsotaan kokemus cateringtarjoilusta, á la carte -tarjoilusta.

Olet työaikojen suhteen joustava, reipas ja positiivinen asiakaspalvelija, joka työskentelee erinomaisesti myös paineen alla.

Työtuntien määrä riippuu tehtävään valittujen osaamisesta ja halukkuudesta työskennellä. Työvuoroja voi olla viikossa useampia tai satunnaisemmin. Työ sopii siis hyvin myös lisätienestiksi.

Edellytämme sujuvaa suomen ja/tai englannin kielen taitoa sekä hygieniapassia.

Aloitamme haastattelut heti ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme www.lisapalvelu.net tai sähköpostitse jari.palmberg@lisapalvelu.net.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus