Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Tarjoilija hotelli-ravintolaan Helsinkiin

Helsinki, Uusimaa

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 30.09.2022

Avoimet paikat: 2

Haemme asiakkaallemme tunnelmalliseen hotelli-ravintolaan

Tarjoilijaa

Etsimämme henkilö omaa jo kokemusta à la carte -tarjoilusta. Työnkuvaan kuuluu niin aamiaisen, lounaan kuin illallisenkin tarjoilu. Ravintola on avoinna aamusta iltaan ja tarjoilee antimiaan myös hotellihuoneeseen.

Hakemamme henkilö on ulospäinsuuntaunut, reipas ja ahkera työntekijä. Edellytämme hakijalta suomenkielen taitoa ja hygieniapassia. Viini -ja oluttuntemus on eduksesi. 

Työpaikka sijaitsee kävelymatkan päässä Helsingin ydinkeskustasta. Haastattelemme hakijoita jo ennen hakuajan päättymistä, joten laita pikaisesti hakemuksesi nettisivuillamme tai sähköpostitse jari.palmberg@lisapalvelu.net.

Työt alkavat heti/sopimuksen mukaan. Kerrothan hakemuksessasi, miten olet käytettävissä, milloin voit aloittaa ja palkkatoiveesi.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus