Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Vuoropäällikkö Cafe Ursula

Helsinki, Uusimaa

Työsuhteen muoto: Vakituinen

Haku päättyy: 30.11.2022

Avoimet paikat: 1

Vuoropäälliköksi legendaariseen Café Ursulaan

 

Olympiavuonna 1952 perustettu Café Ursula on suomalaisista juuristaan tunnettu kahvilaravintola. Tänäkin päivänä Ursula on viiden sosiaalisen järjestön omistuksessa ja yrityksen tuotto käytetään omistajayhdistysten hyväntekeväisyystyön tukemiseen.

Kaivopuiston rannassa sijaitseva Café Ursulan ympäristö on yksi Helsingin upeimmista paikoista. Merellinen sijainti ja kaunis Kaivopuisto toimii ympäri vuoden niin pääkaupunkiseutulaisten kahvila- ja ruokapaikkana, ulkopaikkakuntalaisten kesäkohteena kuin turistienkin ehdottomana vierailukohteena.

Café Ursula toivottaa asiakkaansa tervetulleeksi vuoden jokaisena päivänä. Ursulaan voit tutustua paremmin www.ursula.fi-sivustolla.

Etsimämme Ursulan vuoropäällikkö omaa aikaisempaa työkokemusta ravintola-alalta sekä esimiestehtävistä. Hän uskaltaa ottaa vastuuta, hallitsee kokonaisuuksia, osaa organisoida ja tekee työnsä aina tunnollisesti sekä tehokkaasti. Hän kannustaa, ohjaa ja motivoi muita sekä ymmärtää hyvän asiakaspalvelun merkityksen.

Vuoropäällikkönä vastaat työvuorosi aikana vuoron toimivuudesta ja tehokkuudesta sekä laadukkaasta asiakaspalvelusta. Osallistut suorittavaan työhön ja ohjaat työtä omalla esimerkilläsi. Ursulassa järjestetään runsaasi yksityis- ja yritystilaisuuksia, joten kokemus tilaisuustarjoilusta ja / tai tilaisuuden myynnistä katsotaan eduksi.

Tärkeintä on kuitenkin motivoitunut asenne, mikä välittyy niin asiakkaisiin kuin työkavereihinkin ja sinulla on suuri asiakaspalvelijan sydän.

Voit olla jo kokenut esimies tai urasi alussa oleva tulevaisuuden suunnannäyttäjä, asenne ratkaisee!

Työtehtävä edellyttää vastaavan hoitajan pätevyyttä ja hygieniapassia.

Työsuhde on vakituinen 112,5h/3vko. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Tarjoamme monipuoliset työnkuvat ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi.

Lähetäthän hakemuksesi nopeasti, haastattelemme soveltuvia henkilöitä jo rekrytoinnin ollessa käynnissä.

harri.panula@lisapalvelu.net


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus