Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Rakennusapumies maanrakennukseen

Helsinki, Uusimaa

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 16.05.2021

Avoimet paikat: 1

Lisäpalvelu on joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava yritysketju. Rekrytoimme työvoimaa palvelu- ja teollisuusaloille. Toimimme valtakunnallisesti ja toimipisteemme sijaitsevat Kouvolassa, Lahdessa, Helsingissä, Jyväskylässä ja Riihimäellä. Vuonna 2002 perustettu yritys on vahvassa kasvussa.

Etsimme maarakennus asiakkaallemme pääkaupunkiseudulle 

RAKENNUSAPULAISTA

Hakijalta edellytämme hiukan kokemusta rakennusalan tehtävistä, työturvallisuuskorttia, B-luokan ajokorttia. Arvostamme ahkeraa, yritteliästä, täsmällistä asennetta ja tiimityötaitoja. 

Työnkuvaan kuuluu niin kaapeliveto tehtävät, kuin kaivuukonekuljettajan "perämiehen" hommat. Töitä tehdään monipuolisesti tiimiä avustaen. Työkohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Työt alkavat heti sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Kyseessä on arki ja päivätyö, mutta toivomme joustoa työaikojen suhteen. Työsuhde on määräaikainen ja jatkuu koko maarakentamiseen soveltuvan kauden ajan.  Palkkaus maa- ja vesirakennusalan tes/palkkapyyntö. 

Jätä pian hakemuksesi Lisäpalveluille. Aloitamme haastattelut heti soveltuvien hakijoiden kanssa. Lisätietoja voit kysyä sähköpostilla helsinki@lisapalvelu.net -otamme sinuun yhteyttä. 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus