Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Huoltomiehiä voimalaitokseen (Kesätyö)

Espoo, Helsinki, Vantaa, Uusimaa

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 30.06.2021

Avoimet paikat: 2

Haemme asiakkaamme voimalaitos tiloihin Helsinkiin vuosihuoltoon

HUOLTOMIEHIÄ JA VUOSIHUOLLON AVUSTAVIA TYÖNTEKIJÖITÄ

Tulet työskentelemään Helsingissä sijaitsevien voimalaitosten sekä lämpölaitosten kattiloiden ja turbiinien vuosihuoltojen monipuolisten tehtävien parissa. Työskentely tapahtuuu tiimissä ja työtä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin.

Työt alkavat 1.6.2021 kesto alustavasti 2kk. Työsuhde on määräaikainen ja perustuu vuosihuollon kestoon. 

Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta aitoa innostusta alaa kohtaan sekä mielenkiintoa oppia uutta jokaisen työpäivän aikana. Olisiko kone- ja metalliala ja/tai energia- ja konetekniikka sinulle tuttua opintojesi kautta tai olet hankkinut kokemusta muualta?

Olet motivoitunut oppimaan ja tekemään hommia kuumissa ja ahtaissa olosuhteissa. Työolot ajoittain rankat, joten ethän säikähdä fyysistä työtä. Asenne ratkaisee tässä hommassa! 

Työssä vaaditaan työturvallisuuskorttia (tulityökortti etuus). Avustamme kursseissa ennen työsi alkamista, mikäli nämä puuttuvat. Suomenkieli on välttämätön, turvallisuusohjeiden vuoksi. Työllistymisen edellytys on nuhteeton tausta, valituille tehdään suppea turvaselvitys. 

Palkkaus energia-alan työehtosopimuksen mukainen. 

Mikäli haluat mukaan, niin jätä ensi työksesi hakemus ja yhteystietosi. Aloitamme haastattelut heti soveltuvien hakijoiden kesken. Hakua jatketaan niin pitkään keväälle, että kaikki paikat on täytetty. Lisätietojan tehtävästä voit kysellä sähköpostitse helsinki@lisapalvelu.net - olemme sinuun yhteydessä.


Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus