Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Telineasentajia Kilpilahteen

Loviisa, Porvoo, Helsinki, Itä-Uusimaa, Uusimaa

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 28.02.2021

Avoimet paikat: 4

Haemme keväälle vuosihuoltoon Porvoon Kilpilahteen

TELINEASENTAJIA

Etsimme motivoituneita, oma-aloitteisia, itsenäiseen työhön kykeneviä telineasentajia sekä telineapumiehiä kevään vuosihuoltoon Porvoon Kilpilahteen. 

Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa sekä kykyä työskennellä korkeissa paikoissa. Työt alkavat sopimuksen mukaan helmi-huhtikuun aikana. Oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa haastavan sijainnin vuoksi. Majoitus on mahdollinen. 

Työturvallisuuskortti on välttämätön sekä aikaisempi työkokemus vastaavista töistä.  

Ole pian yhteydessä helsinki@lisapalvelu.net ja jätä yhteystietosi henkilörekisteriimme.


Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus