Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Kuorma-auton kuljettaja maanrakennukseen

Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Kerava, Kirkkonummi, Mäntsälä, Tuusula, Vantaa, Uusimaa

Työsuhteen muoto: Vakituinen

Haku päättyy: 16.05.2021

Avoimet paikat: 2

Haemme pääkaupunkiseudulle hyvällä asenteella varustettua.

Kuorma-auton kuljettajaa.

Hakijalta edellytämme kokemusta vastaavasta työstä, työturvallisuuskorttia, C-korttia ja voimassaolevia ammattipätevyyksiä. Arvostamme ahkeraa, yritteliästä ja täsmällistä asennetta. 

Kuorma-auton kuljettajan työnkuvaan kuuluu myös muita avustavia tehtäviä tiimille.

Työt alkavat heti sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Kyseessä on arki ja päivätyö, mutta toivomme joustoa työaikojen suhteen. Työsuhde on määräaikainen ja jatkuu koko maarakentamisen kauden ajan.  

Jätä pian hakemuksesi Lisäpalveluille. Aloitamme haastattelut heti soveltuvien hakijoiden kanssa. Lisätietoja voit kysyä sähköpostilla helsinki@lisapalvelu.net -otamme sinuun yhteyttä. 


Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus