Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Nosturin alamies

Espoo, Helsinki, Järvenpää, Kauniainen, Kerava, Tuusula, Vantaa, Uusimaa

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 30.06.2021

Avoimet paikat: 1

Haemme pääkaupunkiseudulle

NOSTURIN ALAMIESTÄ

Etsimme sinua reipas, fyysisesti jaksava, oma-aloitteinen ja muutenkin mukava rakennusalan tunteva työntekijä. 

Tunnetko alan jo ennestään ja pystyt aloittamaan työt hetimiten? Sinulta löytyy työturvallisuuskortti ja puhut sujuvasti suomea. Työohjeet ja perehdytys käydään Suomeksi. 

Työkohde sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin keskustassa. Työaika arkisin 7-15:30. Palkkaus rakennusalan TES/palkkapyyntö. Työsuhde on määräaikainen kohteen keston mukaan. Haluamme työllistää osaajamme myös jatkossa. 

Jätä hakemuksesi pian, koska aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden kesken. 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus