Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Rakennussiivooja Hki-Vantaan lentoasemalle

Helsinki, Vantaa, Uusimaa

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 30.06.2021

Avoimet paikat: 2

Haemme asiakkaallemme Hki-Vantaan lentoasemalle

RAKENNUSSIIVOOJAA

Etsimme sinua reipas, fyysisesti jaksava, oma-aloitteinen ja kokemusta omaava rakennusalan rakennussiivooja. 

Tunnetko alan jo ennestään ja pystyt aloittamaan työt nopealla aikataululla? Sinulta löytyy työturvallisuuskortti ja puhut sujuvasti Suomea. Työohjeet ja perehdytys käydään Suomeksi. 

Työkohde sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Työaika arkisin 7-15:30. Palkkaus rakennusalan TES/palkkapyyntö. Työsuhde määräytyy työmaan keston/sovitun projektin ajaksi, mutta ainakin vuoden 2020 loppuun asti.

Jätä hakemuksesi pian, koska aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden kesken. 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus