Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Telineasentajia

Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 31.05.2021

Avoimet paikat: 5

Haemme Oulun alueelle Telineasentajia.

Etsimme motivoituneita ja oma-aloitteisia telineasentajia sekä telineapumiehiä  teollisuustelineiden asennuksiin.

Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa sekä kykyä työskennellä korkeissa paikoissa. Aikaisempi työkokemus vastaavian oloisista töistä katsotaan eduksi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan tai hetimiten.                        

-Tarjoamme teille reilun palkan osaamisen ja kykyjen perusteella.

-Laadukkaat, uudet ja henkilökohtaiset työvarusteet. 

Valittu henkilö työllistyy Lisäpalvelu Oulu Oy:n kautta. Mikäli kiinnostuit niin laitatko hakemusta tulemaan. Huomioithan että haastattelemme hakijoita jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus