Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Tarjoilija Inariin, ravintola Aurora

Inari, Lappi

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 27.06.2021

Avoimet paikat: 1

Hotelli Inarin päärakennuksen yhteydessä sijaitsevassa Ravintola Aurorassa on päivittäin tarjolla monipuolinen À la Carte -menu. Menusta löytyy laaja valikoima nälän kampittajia pieneen ja isompaankin kurnintaan. 120-paikkaiseen ravintolaamme mahtuu ruokailemaan isompikin ryhmä. 

Olisiko hienoa työskennellä paikassa jossa työmatkalla kohtaat niin taivaalla tanssivat revontulet kuin vastaan kävelevät porot. Inarissa kaikki on totta ja aitoa. Ympärillä on henkeä salpaava luonto ja työpaikalla laadukkaat puitteet palvella asiakkaita. Vain sinä puutut.

Etsimme nyt tarjoilijaa jolla onnistuu a`la carte tarjoilu kuin myös perus drinkkien loihtiminen. Työvuorot ovat niin lounas kuin iltavuorojakin. Toki voihan välillä sattua omalle kohdalle se kaikkien rakastama aamuvuorokin. Mutta pääpaino on iltavuoroissa. Ravintolan asiakkaat ovat kesällä Suomalaisia ja talvella pääpaino siirtyy ulkomaalaisiin matkailijoihin.

Hakijalta vaaditaan jo muutaman vuoden kokemus vastaavista töistä. Eli prikka tulee pysyä kädessä ja lautaset löytävät asiakkaan sellaisina kuin ne keittiöstä lähtivät. Myös perus tietämys viineistä katsotaan eduksi. Hygieniapassi tulee löytyä. Sekä tietysti työtä pelkäämätön asenne ja halu kehittyä kehittyä. 

Tarjoamme ainutlaatuisen kohteen jossa pääset työskentelemään huippu jengissä. Laadukasta ruokaa valmistavan keittiön jonka tuotteita pääset asiakkaille myymään ja tarjoilemaan. Kauneudellaan henkeä salpaavan luonnon. Tietysti loistavat työkaverit. Majoituksen huokeaan hintaan. Erittäin kilpailukykyisen palkan. Lisäpalvelun tuen ja turvan koko matkasi ajan. Huolehdimme että kaikki menee kuten on sovittu ja että viihdyt kohteessa. Käymme sinua välillä tervehtimässä ihan paikan päällä. Sinä voit siis keskittyä itse työntekoon ja Lapin luonnosta nauttimiseen. Työt alkavat juhannuksena ja kestävät elokuulle saakka. Mahdollisuus jatkaa siitä myös talvisesonki.

Ole minuun rohkeasti yhteydessä jos haluat lisätietoja tästä tai muista kohteistamme Lapissa. ilari.kesti@lisapalvelu.net tai 0401966174


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus