Kuvaus työpaikasta

Tarjoilija talveksi Sallaan, Sallatunturin Tuvat

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 08.10.2023

Avoimet paikat: 2

Kiinnostaako työt sekä huikeat harrastusmahdollisuudet tunturissa? Eikö olisi hienoa työskennellä paikassa jossa työmatkalla kohtaat niin taivaalla tanssivat revontulet kuin vastaan kävelevät porot. Sallassa kaikki on totta ja aitoa. Ympärillä on henkeä salpaava luonto ja työpaikalla laadukkaat puitteet palvella asiakkaita. Vain sinä puutut! Jatka lukemista, niin kerromme lisää!

Salla – in the middle of nowhere. Erämaassa. Lapin lumoava luonto ja sopivasti arjesta poikkeavaa tekemistä. Ulkoilua, hyvää ruokaa ja saunomista.

Sallatunturin Tuvat tarjoavat  aitoja lappilaisia makuelämyksiä ravintola Kielassa, iloista iltaelämää Papana Pupissa sekä unohtumattomia elämyksiä Napapiirin Safareilla.

Etsimme nyt Sallaan tarjoilijaa jolla on a`la carte tarjoilu hallussa!

Työtehtäviisi kuuluu a`la carte tarjoilun kulku kokonaisuudessaan. Huolehdit asiakkaiden viihtyvyydestä alusta loppuun saakka.

Hakijalta edellytämme jo muutaman vuoden kokemus vastaavista töistä. Eli prikka tulee pysyä kädessä ja lautaset löytävät asiakkaan sellaisina kuin ne keittiöstä lähtivät. Myös perus tietämys viineistä katsotaan eduksi. Tietysti työtä pelkäämätön asenne ja halu kehittyä vievät sinua hyvin eteenpäin.

Tarjoamme ainutlaatuisen kohteen jossa pääset työskentelemään huippu tiimissä. Laadukasta ruokaa valmistavan keittiön jonka tuotteita pääset asiakkaille myymään ja tarjoilemaan. Kauneudellaan henkeä salpaavan luonnon.  

Aloitus 27.11.2023 ja kesto maaliskuun loppuun saakka.

Palkkaus on sopimuksen ja osaamisesi mukaan sekä tarvittaessa sinulle löytyy myös majoitus huokeaan hintaan!

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Sinä saat Lisäpalvelun tuen ja turvan koko matkasi ajan. Huolehdimme että kaikki menee kuten on sovittu ja että viihdyt kohteessa. Käymme sinua välillä tervehtimässä ihan paikan päällä. Sinä voit siis keskittyä itse työntekoon ja Lapin luonnosta nauttimiseen. Ole rohkeasti yhteydessä jos haluat lisätietoja tästä tai muista kohteistamme Lapissa.

Mitä odotamme sinulta? 

 Mitä me tarjoamme sinulle?

Tässä vielä muutama syy, miksi sinun kannattaa valita Lisäpalvelu:

  1. Meillä saat työnhakijana ja -tekijänä aidosti henkilökohtaista palvelua. Kun työllistyt kauttamme, saat meiltä yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.
  2. Ravintola-alan asiakaskuntamme on monipuolinen. Siksi pystymme tarjoamaan laajan kattauksen erilaisia tehtäviä, joista löytyy jokaiselle jotakin.
  3. Pidämme kiinni sovituista asioista ja teemme sen, mitä lupaamme. Sinä voit keskittyä työntekoon, koska me hoidamme puolestasi ylimääräisen byrokratian.

 

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemus tulemaan!

Haethan vain hakuilmoituksen kautta ja liitä myös cv:si hakemukseen.

Jäikö sinulle kysyttävää? Lisätietoja: terhi.alioravainen@lisapalvelu.net tai 040-1974678

 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus