Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Vuoropäällikkö Rukalle, ravintola Kuksa

Kuusamo, Pohjois-Pohjanmaa

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 31.12.2021

Avoimet paikat: 1

Korkeatasoinen ravintola Rukan Kuksa tarjoaa paikallisesti tuotettua villiruokaa Rukan kylässä, Kuusamossa. Tunnelmallinen miljöö ja persoonalliset astiat luovat ainutlaatuiset puitteet nautinnolliseen iltaan, suussa sulavien ruokien äärellä. Ravintola on perhe omisteinen ja lähes kaikki valmistetaan ravintolassa itse alusta alkaen. Pohjoisen puhtaat raaka-aineet näyttelevät pääroolia talven ruokalistalla. 

Etsimme nyt salin vuoropäällikköä tulevaan talvisesonkiin. Tehtäviin kuuluu niin lounas kuin a`la carte tarjoilua. Viinien tuntemus katsotaan eduksi, sekä perus drinkit tulisi olla hallussa. Vuorot ovat ilta painotteisia mutta välillä on toki lounas ja esivalmisteluvuoroja.

Vaatimuksena on vähintään 1-3 vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Hygieniapassi ja alkoholipassi tulisi myös taskusta löytyä. Kuitenkin kuten tiedämme niin oikea asenne ratkaisee. Halu oppia uutta ja aito kiinnostus alaa kohtaan varmistavat onnistuneet työreissun tähän huikeaan ravintolaan Rukalla.

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä osana loistavaa tiimiä. Vapaalla sinulla avautuu ympärille huikeat harrastusmahdollisuudet ruskan ja lumisine tuntureineen. Majoitus huokeaan hintaan. Erittäin kilpalukykyisen palkan omien taitojesi mukaan. Työt alkavat sopimuksen mukaan.Saat lisäpalvelun tuen ja turvan koko matkasi ajan. Huolehdimme että kaikki menee kuten on sovittu ja että viihdyt kohteessa. Käymme sinua välillä tervehtimässä ihan paikan päällä. Sinä voit siis keskittyä itse työntekoon ja pohjoisen luonnosta nauttimiseen. Meillä palvelu pelaa ja sinusta välitetään.

Ole minuun rohkeasti yhteydessä jos haluat lisätietoja tästä tai muista kohteistamme pohjoisessa. marika.haataja@lisapalvelu.net tai 0406238068 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus