Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Tarjoilija Sallaan, Sallatunturin tuvat

Salla, Lappi

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 27.06.2021

Avoimet paikat: 1

Salla – in the middle of nowhere. Erämaassa. Lapin lumoava luonto ja sopivasti arjesta poikkeavaa tekemistä. Ulkoilua, hyvää ruokaa ja saunomista.
Erinomaisen loman ainekset!

Sallatunturin Tuvilla majoitut korkeatasoisissa ja kodikkaissa tuvissa.
Kaikissa tuvissamme on onnistuneen loman perusvarustelu. Tarjoamme aitoja lappilaisia makuelämyksiä ravintola Kielassa, iloista iltaelämää Papana Pupissa sekä unohtumattomia elämyksiä Napapiirin Safareilla.

Olemme vastuullisen matkailun edelläkävijä. Perheyrityksemme tekee jatkuvasti töitä sen eteen, että vieraamme voivat nauttia aidosta lappilaisesta luonnosta – nyt ja tulevaisuudessa.

Etsimme nyt tarjoilijaa tulevaan kesäsesonkiin. Tehtäviin kuuluu niin lounas kuin a`la carte tarjoilua. Viinien tuntemus katsotaan eduksi, sekä perus drinkit tulisi olla hallussa.

Vaatimuksena on vähintään vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Hygieniapassi tulisi myös taskusta löytyä. Kuitenkin kuten tiedämme niin oikea asenne ratkaisee. Halu oppia uutta ja aito kiinnostus alaa kohtaan varmistavat onnistuneet työreissun tähän huikeaan ravintolaan Sallassa.

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä osana loistavaa tiimiä. Vapaalla sinulla avautuu ympärille huikeat harrastusmahdollisuudet  tuntureineen. Majoituksen erittäin huokeaan hintaan. Erittäin kilpalukykyisen palkan omien taitojesi mukaan. Työt alkavat 28.6 ja kestävät heinäkuun loppuun saakka. Lisäpalvelun tuen ja turvan koko matkasi ajan. Huolehdimme että kaikki menee kuten on sovittu ja että viihdyt kohteessa.  Ole minuun rohkeasti yhteydessä jos haluat lisätietoja tästä tai muista kohteistamme pohjoisessa. ilari.kesti@lisapalvelu.net tai 0401966174 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus