Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Kokki Iso-Syötteelle, Pärjä Ski Bistro & Suites

Pudasjärvi, Espoo, Helsinki, Vantaa, Pohjois-Pohjanmaa, Uusimaa

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 11.09.2022

Avoimet paikat: 1

Iso-Syötteen takarinteiden legendaarinen Pärjänkievari on remontoitu uuteen loistoonsa. Pärjä Ski Bistro & Suites tarjoaa maankuulujen Pärjän pizzojen lisäksi kattavasti ruokaa, juomaa ja viihdettä, mutta myös uusia ja upeita Suites-huoneistoja majoittumiseen.

Työtehtäviin kuuluu niin maistuvien pizzojen kuin burgerienkin valmistus. Sekä muut normaalit keittiön työt. 

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä osana loistavaa tiimiä vasta uusituissa tiloissa.  Vapaalla sinulla avautuu ympärille huikeat harrastusmahdollisuudet lumisine tuntureineen. Majoituksen erittäin huokeaan hintaan. Oma auto on suotavaa koska työmatka on 5km. Kilpalukykyisen palkan omien taitojesi mukaan. Työt alkavat joulukuun alussa ja kestävät huhtikuulle saakka. Palkka sopimuksen mukaan.

Lisäpalvelun tuen ja turvan koko matkasi ajan. Huolehdimme että kaikki menee kuten on sovittu ja että viihdyt kohteessa. Käymme sinua välillä tervehtimässä ihan paikan päällä. Sinä voit siis keskittyä itse työntekoon ja pohjoisen luonnosta nauttimiseen.

Ole minuun rohkeasti yhteydessä jos haluat lisätietoja tästä tai muista kohteistamme pohjoisessa. ilari.kesti@lisapalvelu.net tai 0401966174

Nuorekas ja kasvava Iso-Syöte odottaa sinua!!!! 


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus