Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Hitsaajia

Kemi, Rovaniemi, Tornio, Oulu, Lappi, Pohjois-Pohjanmaa

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 30.06.2021

Avoimet paikat: 5

Haemme yhteistyökumppanillemme HITSAAJIA

Hitsaustyöt vaihtelevat asiakkaidemme tarpeiden mukaan ja sijaitsevat Pohjois-Suomen alueella, mutta reissuhommia on varmasti, myös etelään.

 Odotamme hakijoilta:

 Katsomme eduksi:

 Tarjoamme:

 

Oletpa pitkän kokemuksen omaava ammattilainen, tai vasta aloitteleva metallityöntekijä. Lähetä hakemuksesi rohkeasti tulemaan. Työt alkavat sopimuksen mukaan. mika.penttila@lisapalvelu.net tai soita 0401974678 -Mika

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus