Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Rakennusaputyöntekijöitä Espooseen

Espoo, Uusimaa

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 23.05.2021

Avoimet paikat: 5

Haemme asiakkaamme työmaalle Espooseen hyvällä asenteella varustettuja

Työntekijöitä rakennuslogistiikan pariin

Odotamme hakijalta ahkeruutta, hyvää asennetta sekä halua oppia uutta. Työllistämme niin ammattilaisia, kuin aloittelijoitakin. 

Työturvallisuuskortti ja suomenkielen taito on välttämätön. Ohjeet ja perehdytykset käydään Suomeksi. Avustamme tarvittaessa kurssien käynnissä. 

Tehtävät ovat monipuolisia apumiehen tehtävistä vaativimpiin tehtäviin, riippuen ammattitaidostasi. 

Työaika arkipäivisin ja palkassa huomioimme palkkapyyntösi sekä koulutus/työkokemuksesi. Työpaikka sijaitsee Espoossa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. 

Laita hakemuksesi Lisäpalveluiden hakemusrekisteriin tai heitä CV/vapaamuotoinen hakemus, sähköpostiimme helsinki@lisapalvelu.net. Työt alkavat sopimuksen mukaan, joten toimi nopeasti. Aloitamme haastattelut heti soveltuvien hakijoiden kanssa.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus