Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Robottihitsaaja

Lahti, Päijät-Häme

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 28.02.2021

Avoimet paikat: 1

Etsimme asiakasyrityksellemme Lahden/Päijät-Hämeen alueelle ROBOTTIHITSAAJAA. Kokemus robottihitsauksesta on työssä menestymisen kannalta välttämätöntä, eduksi katsotaan käsityökalujen käyttökokemus sekä ahkera ja motivoinut asenne työn tekemistä kohtaan.

Työtä tehdään arkisin ma-pe, työntekijällä oltava valmius vuorotyöhön. HUOM. Hakijoilta edellytetään perusteita robotin ohjelmoimisesta, mitä suurempi valmius ohjelmointiin on, aina parempi. Tämä näkökulma kannattaa huomioida hakemusta tehdessä, sillä ilman ohjelmoinnin perustaitoja työtä ei ole edellytyksiä suorittaa. Ohjelmoinnin oppiminen ja siinä kehittyminen on mahdollista, mutta lähtötason pitää olla ns. riittävä.

Hyvälle tekijälle tarjolla pitkäaikainen työpaikka viihtyisässä työympäristössä. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Haastattelemme työntekijöitä jo hakuajalla, jos kiinnostuksesi heräsi, niin ehdottomasti hakemusta tulemaan ja keskustellaan lisää asiaan liittyen!

Lisätiedot:

Sami Ikävalko 044 716 0060

sami.ikavalko@lisapalvelu.net

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.  


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus