Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Väliseinäasentaja

Espoo, Helsinki, Järvenpää, Kerava, Mäntsälä, Tuusula, Vantaa, Vihti, Uusimaa

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 30.06.2021

Avoimet paikat: 2

VÄLISEINÄASENTAJA

Haemme nyt asiakkaamme työmaalle ammattitaitoisia väliseinäasentajia pääkaupunkiseudulle sijaitseviin työkohteisiin. 
Työ vaatii aikaisempaa kokemusta väliseinäasennuksista, lisäksi perustyökalujen tuntemusta pitää omata ja työkalujen pysyä käsissä. Olet mielellään oma-aloitteinen sekä tiimityötaitoinen, sillä sinulle voi tulla asennukaveri.                                                      Haluamme Sinut töihin - toimi mahdollisimman pian !

Lisäksi edellytämme hakijalta,

Laita hakemuksesi Lisäpalveluiden hakemusrekisteriin tai lähetä CV/vapaamuotoinen hakemus sähköpostiin helsinki@lisapalvelu.net. Soittotiedustelut arkisin klo 9-15 välillä 044-491 0626.

Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan, joten toimi nopeasti. 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus