Kuvaus työpaikasta

Takaisin

Mekaaninen asentaja

Jyväskylä, Keski-Suomi

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Haku päättyy: 30.04.2021

Avoimet paikat: 3


Haemme yhteistyökumppanillemme

Ammattitaitoisia Mekaanisia asentajia asiakasprojekteihin.

Mikäli käsityökalut ovat sinulle tuttuja, olet etsimämme tekijä. Tarvitsemme osaamistasi vuodenvaihteen jälkeen alkaviin asennusprojekteihin. Työtehtävät vaihtelevat urakoiden mukaan ja tehtävät saattaa sisältää Suomen sisällä matkustamista. Emme vaadi alalle soveltuvaa koulutusta, mutta se katsotaan eduksi. 

Odotamme sinulta tarvittavaa ammattitaitoa ja erityisesti arvostamme hyvää asennetta työntekoon. Olet saattanut saada kipinän asennuksiin esimerkiksi harrastuksen kautta ja olet halukas oppimaan uutta. Työt alkaa sopimuksen mukaan.

Mikäli mahdollisuus kiinnostaa, aloitamme haastattelut välittömästi, joten täytäthän hakemuksen pikaisesti, kerro miksi juuri sinä olisit juuri tähän sopiva. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi sekä käytettävyytesi.

Jätä hakemuksesi hakijarekisteriimme oheisen linkin kautta: http://lisapalvelu.likeit.fi/apply/42433313

tai suoraan sähköpostitse: heikki.turpeinen@lisapalvelu.net 

Puhelimitse voi asiaa tiedustella numerosta 040-7678804. Parhaiten minut tavoittaa 10-15 välisenä aikana / Heikki

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus