Kuvaus työpaikasta

Tarjoilijoita kesäksi Ähtäri/Hotelli Mesikämmen

Työsuhteen muoto: Määräaikainen

Haku päättyy: 27.03.2023

Avoimet paikat: 4

Tarjoilija, Ähtäri Zoo ja Hotelli Mesikämmen.

Onko sinulla vielä kesän suunnitelmat auki?  Jatka lukemista, niin kerromme lisää!

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia kesä töitä tehden keskellä mahtavaa luontoa. Kuitenkin vain pienen matkan päässä Jyväskylästä. Tämä kohde ei ole säästä riippuvainen kuten esim: rannikkokohteet. Näin ollen asiakkaita on aina.

Tarjoilijana vastaat asiakaspalvelusta, tilausten vastaanottamisesta ja À la carte -tarjoilusta. Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta tarjoilijan töistä ja/tai tehtävään soveltuva koulutus, mutta se ei ole välttämätöntä. Työhön perehdytetään.

Työt alkavat kesäkuun alussa ja kestää elokuuhun saakka. Mahdollisuus työllistyä myös kesän jälkeen.

Valittu henkilö työllistyy Lisäpalvelu Oulu Oy:n kautta ja saa meiltä kaiken tuen ja turvan koko meillä työllistymisen ajan.

Mitä odotamme sinulta? 

Plussaa on (mutta ei välttämätöntä!), jos sinulla on lisäksi:

 Mitä me tarjoamme sinulle?

Tässä vielä muutama syy, miksi sinun kannattaa valita Lisäpalvelu:

  1. Meillä saat työnhakijana ja -tekijänä aidosti henkilökohtaista palvelua. Kun työllistyt kauttamme, saat meiltä yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.
  2. Ravintola-alan asiakaskuntamme on monipuolinen. Siksi pystymme tarjoamaan laajan kattauksen erilaisia tehtäviä, joista löytyy jokaiselle jotakin.
  3. Pidämme kiinni sovituista asioista ja teemme sen, mitä lupaamme. Sinä voit keskittyä työntekoon, koska me hoidamme puolestasi ylimääräisen byrokratian.

 

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemusta tulemaan!

Haethan vain hakuilmoituksen kautta ja liitä myös cv:si hakemukseen.

Jäikö sinulle kysyttävää?  Lisätietoja: marika.haataja@lisapalvelu.net tai puh:040-6238068

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.


Eikö löytynyt mieleistä paikkaa? Täytä avoin hakemus ja pyrimme löytämään sinulle oikeita töitä. Tee avoin hakemus